Voedingscentrum Roosendaal

Voedingscentrum in Roosendaal

Bij de Gezonde Variatie in Roosendaal ben je van harte welkom als je bewust en gezond in het leven wilt staan. Ik begeleid je op een persoonlijke manier om de balans in je lichaam te kunnen herstellen. Aan de hand van gezonde voedingsadviezen, voldoende beweging en het beheersen van spanningen stress. Als ervaren gezondheidsadviseur sta ik dan ook graag voor je klaar als je op zoek bent naar een voedingsadvies in Roosendaal.

Gezond leven betekent dat je lichaam in balans is. Niet alleen lichamelijk, maar natuurlijk ook mentaal en emotioneel. Toch is dit niet altijd zo vanzelfsprekend als het lijkt. Door drukte en stress zijn we sneller geneigd om een onverantwoord voedselpatroon aan te nemen. Zeker als dit gepaard gaat met langdurige spanningen, te weinig ontspanning en minder bewegen kan dit klachten veroorzaken. Dit kan uiteenlopen van een te hoge bloeddruk, een burn-out of zelfs een depressie.

Maar, ook lichamelijk en fysiek kunnen we hinder ondervinden van allerlei kwalen als we niet goed op ons voedsel letten. Hierbij kun je denken aan eczeem, spanningshoofdpijnen of gewrichtspijnen. Ook een disfunctie van onze vitale organen kan optreden als ons lichaam uit balans is. Als voedingsconsulent sta ik dan ook graag voor je klaar vanuit diverse locaties in Roosendaal. Mocht u liever in uw eigen omgeving een afspraak willen inplannen, dan is dat mogelijk. Voor meer informatie, kunt u altijd contact met mij opnemen.

Voedingscentrum Roosendaal

Voedingscentrum Gezonde Variatie in Roosendaal

Naast diverse gezondheidsadviezen sta ik als voedingsadviseur ook graag voor je klaar als je een kookworkshop in Roosendaal wilt volgen. Tijdens deze workshop laat ik je zien hoe je lekkere en gezonde maaltijden kunt bereiden op een eenvoudige manier. Daarnaast werken we met gezonde recepten en licht ik toe welke toegevoegde waarde deze voeding heeft voor onze gezondheid. Ook ben ik een gespecialiseerd Bach bloesem consulent.

Bij mij ben je dus ook aan het juiste adres als je jouw gezondheid wilt laten ondersteunen met Bach bloesem in Roosendaal. Vanuit diverse locaties in Roosendaal voorzie ik je altijd in een persoonlijke begeleiding. Dat betekent dat je van mij een intensieve ondersteuning kunt verwachten op het gebied van gezond eten en bewegen. Ook het hanteren van een verantwoorde lifestyle hoort daarbij. Zo wordt het zelfherstellend vermogen van het lichaam geactiveerd waardoor jij je beter in balans voelt.

Natuurlijk sta ik je ook bij tijdens het doorbreken van oude patronen. Deze helpen je om een nieuwe en meer gezonde levensstijl aan te kunnen nemen. Neem vrijblijvend contact op met de Gezonde Variatie in Roosendaal. Ik informeer je graag over de uitgebreide mogelijkheden. Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.


× Stuur een WhatsApp