Cursus

Bij Gezonde Variatie is het mogelijk om workshop cursus Biorelaxatie te volgen.

Cursus Biorelaxatie                        

In deze cursus gaan we kijken wat stress is, wat het met je doet zowel lichamelijk als geestelijk. Wat gebeurt er in je lichaam bij stress en welke hormonen spelen hierin een rol? Wat voel je in je lichaam gebeuren? Ben je wel zo ontspannen/ gespannen? Biorelaxatie is een eenvoudige en natuurlijke manier om te ontspannen, welke je overal kunt toepassen. Tijdens de cursus wordt uitleg gegeven over de ademhaling, ademhalingstechnieken.  En vooral veel praktijkoefeningen: er worden spier ontspannende oefeningen gedaan. En mentale ontspanningsoefeningen. Ieder bijeenkomst wordt afgesloten met een eindontspanningsoefening.

Het is vooral ervaren wat het met je lichaam doet!

 

Een bijeenkomst duurt circa 1,5 uur en de totale cursus bedraagt 6 bijeenkomsten.

Kosten: € 90,- voor de gehele workshop

 

 

Kookworkshop

In deze workshop gaan we koken op basis van natuurlijke en gezonde ingrediënten. Hoe kunnen we snel, lekker en gezond koken voor het hele gezin? Er wordt uitleg gegeven over de vele gezonde voordelen van verse ingrediënten, wat het verschil is tussen voedingsmiddelen en producten, wat de kwaliteiten zijn van verse voedingsmiddelen enzovoorts.

De workshop vindt plaats in je eigen keuken met vrienden, bekenden, geïnteresseerden. Ik zal vooraf informeren of er behoefte is aan bepaalde recepten,  bijvoorbeeld zelf soep maken, of gezonde snacks. En zal hierop de recepten en uitleg baseren. Dus de workshop is op maat gemaakt!

De kookworkshop duurt ongeveer 2 a 3 uur, uiteraard krijg je de recepten en uitleg.

Kosten € 20,- pp ( inclusief ingrediënten en recepten)

× Stuur een WhatsApp