Werkwijze

Tijdens het consult bied ik je een luisterend oor, en gaan we samen op zoek naar de oorzaak van de klachten die je ervaart. Er wordt gekeken naar je gezondheid en zeker naar hoe je in het leven staat. Hoe is je dagelijks leefpatroon? Hoeveel stress ervaar je? En/of zijn er emoties die een blokkade geven? We kijken samen hoe je het nu ervaart en wat je zelf zou willen veranderen, wat je anders zou willen doen. Hierna gaan we kijken welke adviezen ik je kan geven op basis van natuurlijke gezonde voeding, beweging en relaxatie technieken. Ik coach je in de adviezen en het veranderen van  patronen om zo weer balans te vinden.

In de daaropvolgende consulten neem ik de tijd om de vorderingen te bespreken, informatie te verstrekken over natuurlijke voeding en gezondheid. Een consult duurt gemiddeld een uur.

Daarnaast geef ik  adviezen in Bachbloesem therapie voor met name bepaalde gevoelens en emoties. Bachbloesem helpen je emotioneel in balans te brengen en helpt bij o.a. angsten, onzekerheid,  overgevoeligheid, moedeloosheid. Het is op natuurlijke basis en dus veilig in gebruik. Na een intake consult stel ik deze bachbloesems voor je  persoonlijk samen, en begeleidt je hierin, en stel zo nodig de samenstelling bij.

Heb je vragen over gezond koken, gezonde recepten dan geef ik graag een kookworkshop. Wil je leren ontspannen  dan kan dat ook in een workshop. (zie workshops)

Kortom ik kan je op vele manieren begeleiden om in gezonde balans te geraken voor een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid!

De adviezen en therapieën zijn enkel ter ondersteuning en vervangen geen medische behandeling.

Ik stel geen diagnoses  en bij (vermoedens van) grote medische klachten verwijs ik je door naar een arts en bekijken we hoe complementair gewerkt kan worden.

× Stuur een WhatsApp