Bach Bloesem Roosendaal

Bach bloesem therapie in Roosendaal

Voor Bach bloesem therapie ben je in mijn praktijk Gezonde Variatie in Roosendaal aan het juiste adres. Door mijn ruime ervaring als gezondheidsadviseur en Bach bloesem consulent werk ik samen met jou aan het herstellen van de balans in je lichaam. We voelen ons niet elke dag vol energie en lekker in balans. Dit kan veroorzaakt worden door allerlei factoren.

Hierbij kun je denken aan tijdelijke spanningen in je thuissituatie of op het werk. Ook een ingrijpende gebeurtenis kan je uit balans brengen. Hoewel jij je niet echt ziek voelt, voel jij je ook niet lekker in je vel. Vaak heb je een gebrek aan energie of heb je moeite om positief te blijven denken. Als deze klachten van tijdelijke aard zijn, herstel het lichaam zich vaak vanzelf. Houden de klachten langer aan, dan kan er een disbalans optreden die een negatieve invloed kan hebben op je mentale en emotionele gezondheid.

Op den duur ervaar je ook fysieke klachten zoals gewrichtspijn, onverklaarbare hoofdpijnen of chronische vermoeidheid. Ook depressieve gevoelens, paniekaanvallen en een onbestemd gevoel horen daarbij. Als voedingsconsulent sta ik dan ook graag voor je klaar als je kennis wilt maken met Bach bloesem therapie in Roosendaal. Vanuit mijn praktijk Gezonde Variatie voorzie ik je van een persoonlijk advies en maatwerk begeleiding.

Bach Bloesem Roosendaal

Bach bloesem in Roosendaal

Tijdens mijn therapie maak ik gebruik van vloeibare bloesem tincturen van Dr. Bach waardoor de gezondheid in je lichaam weer herstelt wordt. Zo hoef je geen chemische medicatie te gebruiken, maar wordt je emotionele balans op natuurlijke wijze herstelt. Natuurlijk kan ik je ook deskundig en op maat gemaakte advies geven over Bach bloesem. Door middel van een gesprek maak ik een persoonlijke remedie welke bestaat uit een aantal bachbloesems. 

Bij Gezonde Variatie ben je tevens aan het juiste adres als je jouw voedingspatroon en levensstijl wilt aanpassen. Als voedingsconsulent sta ik dan ook graag voor je klaar voor een kookworkshop in Roosendaal. Natuurlijk gebaseerd op recepten welke worden bereid met gezonde ingrediënten. Zo leer je alles over de toegevoegde waarde van gezond eten op jouw gezondheid, maar weet je ook hoe je op een snelle en leuke manier een gezonde maaltijd kunt bereiden. Binnen mijn voedingscentrum in Roosendaal steun ik je op een persoonlijke manier bij het aannemen van een verantwoorde lifestyle. Mocht u liever een afspraak thuis willen inplannen, dan is dat mogelijk. Voor meer informatie kunt u altijd bellen en/of mailen.

Ook het loslaten en veranderen van oude negatieve patronen hoort bij het hanteren van een gezonde lifestyle. Als deskundige voedingsconsulent werk ik altijd met een maatwerk behandelplan welke geheel wordt toegeschreven op jouw hulpvraag. Bel voor een gratis telefonisch consult of neem vrijblijvend contact met mij op als je meer wilt weten over Bach bloesem therapie in Roosendaal.