Over mij

Ik ben Ursela Heeren, na vele jaren werken in de zorg als (kinder-) verpleegkundige en triagist op de Huisartsenpost ben ik me steeds meer gaan verdiepen in de natuurlijke, complementaire gezondheidszorg. Ik ben er van overtuigt dat lichaam en geest samengaan. Vele gezondheidsklachten ontstaan door een disbalans welke voort komen uit bijvoorbeeld verkeerde voedingspatronen, stress, emotionele blokkades, enzovoorts.

Ik heb dit zelf ervaren door jarenlang te tobben met heftig eczeem op mijn handen. De vele zalven die werden voorgeschreven verzachten het soms iets maar deden niets aan de oorzaak. De vele jeuk en pijn door de kapotte huid gaf veel stress en irritatie in het dagelijkse leven. Ik wist niet hoe ik er van af kon komen…

Totdat ik met de complementaire gezondheidszorg in aanraking kwam, de oorzaak werd gevonden! Ik blijk niet goed tegen toegevoegde geraffineerde suikers te kunnen. Door mijn voeding aan te passen was ik in 2 maanden van mijn eczeem af!

Echter ik was van meer vage klachten af zoals buikpijn, gewrichtspijn en hoofdpijn. Dit gaf mij het besef dat onze voeding en zeker onze manier van leven heel veel invloed heeft op onze gezondheid! Met deze ervaring wilde ik meer weten en ben ik op zoek gegaan naar een opleiding welke ik vond aan de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg in Antwerpen.

In 2017 heb ik mijn diploma behaald als Voeding-  Gezondheid en Levenswijzeconsulent en Bachbloesemconsulent.

In mijn praktijk wil ik u graag begeleiden, adviseren en ondersteunen om het balans te herstellen waardoor de gezondheid verbetert!  Ik kan u begeleiding in voeding, in beweging en in stressbeheersing, patronen te doorbreken en te veranderen. Dit kan individueel en in groepsverband.

 

× Stuur een WhatsApp