Cursus

Bij Gezonde Variatie is het mogelijk om workshop cursus Biorelaxtie te volgen.

Cursus Biorelaxatie                        

In deze cursus gaan we kijken wat stress is, wat het met je doet zowel lichamelijk als geestelijk. Wat gebeurt er in je lichaam bij stress en welke hormonen spelen hierin een rol? Wat voel je in je lichaam gebeuren? Ben je wel zo ontspannen/ gespannen? Er wordt uitleg gegeven over de ademhaling, ademhalingstechnieken.  En vooral praktijkoefeningen: er worden spier ontspannende oefeningen gedaan. En mentale ontspanningsoefeningen. Ieder bijeenkomst wordt afgesloten met een eindontspanningsoefening.

Een bijeenkomst duurt circa 1,5 uur en de totale curus bedraagt 6 bijeenkomsten.

Kosten: € 90,- voor de gehele workshop

Startdatum: 23 oktober 2018 

Andere lessen zijn op: 30 oktober, 6, 13, 20 en 27 november

Aanvang : 20.15 uur ( inloop vanaf 20 uur)

Locatie: Studio Sisa, kade 69 te Roosendaal

 

 

 

Kookworkshop

In deze workshop gaan we koken op basis van natuurlijke en gezonde ingrediënten. Hoe kunnen we snel, lekker en gezond koken voor het hele gezin? Er wordt uitleg gegeven over de vele gezonde voordelen van verse ingrediënten, wat het verschil is tussen voedingsmiddelen en producten, wat de kwaliteiten zijn van verse voedingsmiddelen enzovoorts.

De workshop vindt plaats in je eigen keuken met vrienden, bekenden, geinteresseerden. Ik zal vooraf informeren of er behoefte is aan bepaalde recepten,  bijvoorbeeld zelf soep maken, of gezonde snacks. En zal hierop de recepten en uitleg baseren. Dus de workshop is op maat gemaakt!

De kookworkshop duurt ongeveer 2 a 3 uur, uiteraard krijg je de recepten en uitleg.

Kosten € 20,- pp ( inclusief ingrediënten en recepten)